2009-12-25

Strålande jul...

En sådan underbar kväll vi hade igår. Hemma hos mamma och pappa, varmt, mysigt, massor av gott i magen. Dagen började med att jag fick lite sovmorgon! (Tom fick koka gröt :P) sedan åt vi frukost hela familjen med skrutt i spetsen. Han fullkomligt strålade av lycka när han fick smaka leverpastejsmörgås...mumsfilibabba...Vi öppnade paket (eller rättare sagt åt papper) Noam fick bla en brio tax, en bok om snickare och byggarbetsplats (lämpligt om yrket skall gå vidare i arv) och lite andra smaskiga saker att dregla på och sätta tänderna i. Efter en liten lekstund för både stora och små gick vi på en härlig promenad för att jobba upp en aptit till kvällens sittning Kalle Anka, sill och klappar avlöstes av pappas gittarspel och en sångstund. Lite senare åt vi middag och i år hade mamma gjort en sååååå underbart god kyckling á la USA stuffed turkey style och god sås... ååå herretomte va gott det var!

Idag bär det av till Farmor, där vi skall mysa med massor av snö och brasa(hoppas hoppas hoppas). För Noams skull har vi bestämt att julen firas vartannat år med resp. familj och jag är glad över att inte stressa fram o tillbaks. Julen handlar ju trots allt om lugn och ro och tid med våra kära. Skänker en tanke till alla ensamma i dessa dagar, baksidan av helgerna. Man skall ta tillvara på varje tillfälle man har med sin familj och uppskatta det man har. Även när klapparna har rivits upp och nyhetens behag har lagt sig! massor av kärlek till er alla... och till min älskade familj som finns nära mig!



åååh papper!


klapp till mamma...

la familja

glada gubbar ;)



strålande jul!



1 kommentar :

  1. Det var jättekul att fira jul med Noam! Nästa år ska vi strunta i klapparna och bara rikta in oss på julklapps-papper, hi-hi! Vi älskar er! Puss från mormor å morfar!

    SvaraRadera